Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 157 kJ / 2 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,19 g |
| Tuky | 47,60 g |
| Vláknina | 29,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,91 g |
| Sůl | 14,70 g |
| Sacharidy | 370,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny necháme v pekárně zpracovat programem Těsto.
Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na 4 díly. Každý vyválíme, naplníme, zavineme a dáme kynout na bagetový plech.
Krok 3: Necháme cca 35 - 45 minut kynout, pomašlujeme vejcem, posypeme semínky a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C / cca 20 minut.
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxWR
Moje poznámka
Bagety s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxWR
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 4 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 4 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 18 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
Pavlina3 před 8 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 15 minutami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 57 minutami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 2 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 3 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 3 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 3 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 4 hodinami
Tématické fráze:
bagety recept,
náplň do bagety,
bagetový plech,
náplně do baget,
náplň do baget,
bagety,
jak naplnit bagetu,
domácí pekárna recepty,
jak udělat bagetu,
bageta recept,
cim naplnit bagetu,
náplně do bagety,
bagety náplně,
gomasio recept,
jak naplnit bagety,
šunková bageta recept,
bagety náplň,
jak si udělat bagetu,
domácí bageta,
náplň bagety
Suroviny:
voda,
cukr,
kečup sladký,
olej olivový,
pepř,
koření grilovací,
sůl,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
salám šunkový,
sýr tvrdý,
kečup sladký,
olej,
cibule,
houby,
česnek,
vejce,
sýr,
semínka dýňová
Komentáře (28)
Cibule a hub bych se v teple asi trochu bala.
S dotazem na sypání přidávám, že já sypu tak, že promíchám sezam s drceným kmínem a dodatečne přidám slunečnicí a zdá se mi to vyhovující. Bagetkám i šikovné pekařce posílám bodík
Lenco (neregi.) gomasio mi donesla kamárádka, prodává ve Zdravé výživě. Je moc dobré třeba i na chleba s máslem nebo jen tak, na mls. Udělat doma by možná šlo, ale nevím, jestli jádra nejdřív posekat a pak opražit nebo naopak. A pak prosolit.
Dýňové gomasio mívají ve většině prodejen se zdravou výživou nebo se dají koupit na netu v nějakém podobném eshopu, například
http://www.biokvalita.cz/index.php?akce=detail&zbo... nebo http://www.biosfera.cz/bionebio-dynove-gomasio-bio.... Lze si ho také udělat doma