Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 157 kJ / 2 189 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,19 g | 
| Tuky | 47,60 g | 
| Vláknina | 29,70 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 5,91 g | 
| Sůl | 14,70 g | 
| Sacharidy | 370,08 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Suroviny necháme v pekárně zpracovat programem Těsto.
	Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na 4 díly. Každý vyválíme, naplníme, zavineme a dáme kynout na bagetový plech.
	Krok 3: Necháme cca 35 - 45 minut kynout, pomašlujeme vejcem, posypeme semínky a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C / cca 20 minut.
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bagety s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxWR
Moje poznámka
					
				
Bagety s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxWR
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 12 minutami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 27 minutami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 9 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 11 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 13 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bagety recept, 
						
						
							náplň do bagety, 
						
						
							bagetový plech, 
						
						
							náplně do baget, 
						
						
							náplň do baget, 
						
						
							bagety, 
						
						
							jak naplnit bagetu, 
						
						
							domácí pekárna recepty, 
						
						
							jak udělat bagetu, 
						
						
							bageta recept, 
						
						
							cim naplnit bagetu, 
						
						
							náplně do bagety, 
						
						
							bagety náplně, 
						
						
							gomasio recept, 
						
						
							jak naplnit bagety, 
						
						
							šunková bageta recept, 
						
						
							bagety náplň, 
						
						
							jak si udělat bagetu, 
						
						
							domácí bageta, 
						
						
							náplň bagety
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							cukr, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření grilovací, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							droždí čerstvé, 
						
						
							salám šunkový, 
						
						
							sýr tvrdý, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							houby, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sýr, 
						
						
							semínka dýňová
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (28)
Cibule a hub bych se v teple asi trochu bala.
S dotazem na sypání přidávám, že já sypu tak, že promíchám sezam s drceným kmínem a dodatečne přidám slunečnicí a zdá se mi to vyhovující. Bagetkám i šikovné pekařce posílám bodík
Lenco (neregi.) gomasio mi donesla kamárádka, prodává ve Zdravé výživě. Je moc dobré třeba i na chleba s máslem nebo jen tak, na mls. Udělat doma by možná šlo, ale nevím, jestli jádra nejdřív posekat a pak opražit nebo naopak. A pak prosolit.
Dýňové gomasio mívají ve většině prodejen se zdravou výživou nebo se dají koupit na netu v nějakém podobném eshopu, například
http://www.biokvalita.cz/index.php?akce=detail&zbo... nebo http://www.biosfera.cz/bionebio-dynove-gomasio-bio.... Lze si ho také udělat doma