Švestková povidla
Klasická česká švestková povidla využijeme po celý rok jako náplň do koláčů, sladkých knedlíků či buchet. K dochucení použijeme vanilkový lusk a rum, díky kterému budou krásně vonět.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 923 kJ / 7 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 125,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 638,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkky
Moje poznámka
Švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkky
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
povidla recept,
povidla,
domácí povidla,
recept na povidla,
švestková povidla v domácí pekárně,
recept povidla,
domácí povidla recept,
jak se vaří povidla,
švestková povidla z domácí pekárny,
recept na domaci povidla,
vaření povidel,
povidla v domácí pekárně,
povidla v troubě,
povidla z domácí pekárny,
sveskova povidla,
povidla ze svestek,
vaříme povidla,
povidla v pekárně,
jak uvarit povidla,
povidla recepty
Suroviny:
švestky,
cukr krystal,
ocet vinný,
lusk vanilkový,
kůra citronová,
rum
Komentáře (14)
a dáváte papír větší, nežli je otvor do sklenice či jak?
díky předem za odpověď.