Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 322 kJ / 1 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,35 g |
Tuky | 48,92 g |
Vláknina | 5,89 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 4,65 g |
Sůl | 10,98 g |
Sacharidy | 22,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Wok - smažené česnekové hovězí se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8x5
Moje poznámka
Wok - smažené česnekové hovězí se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8x5
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 18 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 18 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 1 hodinou
Litý perník
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 4 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 4 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 4 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 4 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 5 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 6 hodinami
Tématické fráze:
smažené hovězí maso,
porthaus,
smažené hovězí,
porthaus recept,
hovězí wok,
hovězí smažené,
hovězí porthaus,
recepty wok,
hovězí se sezamem,
smazeni hoveziho masa,
wok hovezi,
wok kuchařka,
smažený porthaus,
jak smazit steak,
recepty se sezamem,
hovězí maso smažené,
recepty-wok,
wok top recepty,
smažený hovězí porthaus,
hovězí porthause
Suroviny:
maso hovězí,
semínka sezamová,
olej slunečnicový,
česnek,
paprika,
chilli paprika čerstvá,
sherry,
omáčka sojová,
cibulka jarní
Komentáře (17)
Už se těším na mňamku.