Postup přípravy
Krok 1: Broskyne umyjeme, vyberieme kôstky a nakrájame, dáme do pohára, pridáme PL kryštalového cukru, škoricu celú (tak 1-2 na 7čkový pohár) pár klinčekov.
Krok 2: Zalejem horúcou vodou a sterilizujeme cca 20 minút.
Zveřejněno 19. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový kompot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRMB
Moje poznámka
Broskvový kompot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRMB
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 9 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 10 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 10 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 11 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 11 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
broskvový kompot,
broskvový kompot recept,
zavařování broskví recept,
zavařování broskví,
zavařujeme broskve kompot,
zavařujeme broskve,
recept na broskvovy kompot,
broskvový kompot v troubě,
broskve recepty zavařování,
recept na zavařování broskví,
broskvový kompot bez cukru,
broskvový kompot zavařování,
broskový kompot,
zavařování broskví bez cukru,
zavařování kompot broskvový,
dia broskvovy kompot,
recept broskvový kompot,
recepty zavařování broskví,
broskve zavařování,
jak se dělá broskvový kompot
Suroviny:
broskve,
cukr krystal,
skořice celá,
koření hřebíček
Komentáře (4)