Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,75 g |
Tuky | 40,60 g |
Vláknina | 14,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 175,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Moje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 47 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 1 hodinou
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 3 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 3 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 5 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak se zeleninou,
kuřecí steak,
kuřecí steak na zelenině,
recept na steak kuřecí se zeleninou,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak s zeleninou,
steak na zelenine,
steaky na zelenině,
kuřecí steak recept,
kuře se zeleninovou přílohou,
kuřecí steak na na zelenině,
kuřecí steaky,
prirodni kureci steak se zeleninou,
kuřecí steaky recept,
zeleninové přílohy recepty,
recepty-kuřecí steak se zeleninou,
kuřeci přírodní steak se zeleninou,
kuřecí steak s grilovanou zeleninou,
kereci steak recept,
kureci steak a zelenina
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
mrkev,
kukuřice mražená,
mléko kokosové,
chilli,
mouka hladká
Komentáře (6)
jen bych asi nezahušťovala moukou. V tomto případě by asi byl lepší škrob nebo kokosové mléko zredukovat a pak v něm provařit zeleninu. Píšeš provařit krátce, jen co se jídlo zahustí - mouku je lépe provařit 15-20 minut a to je na zeleninu už moc.