Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,75 g |
Tuky | 40,60 g |
Vláknina | 14,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 175,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Moje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 46 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 54 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak se zeleninou,
kuřecí steak,
kuřecí steak na zelenině,
recept na steak kuřecí se zeleninou,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak s zeleninou,
steak na zelenine,
steaky na zelenině,
kuřecí steak recept,
kuře se zeleninovou přílohou,
kuřecí steak na na zelenině,
kuřecí steaky,
prirodni kureci steak se zeleninou,
kuřecí steaky recept,
zeleninové přílohy recepty,
recepty-kuřecí steak se zeleninou,
kuřeci přírodní steak se zeleninou,
kuřecí steak s grilovanou zeleninou,
kereci steak recept,
kureci steak a zelenina
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
mrkev,
kukuřice mražená,
mléko kokosové,
chilli,
mouka hladká
Komentáře (6)
jen bych asi nezahušťovala moukou. V tomto případě by asi byl lepší škrob nebo kokosové mléko zredukovat a pak v něm provařit zeleninu. Píšeš provařit krátce, jen co se jídlo zahustí - mouku je lépe provařit 15-20 minut a to je na zeleninu už moc.