Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,75 g |
Tuky | 40,60 g |
Vláknina | 14,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 175,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Moje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 3 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak se zeleninou,
kuřecí steak,
kuřecí steak na zelenině,
recept na steak kuřecí se zeleninou,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak s zeleninou,
steak na zelenine,
steaky na zelenině,
kuřecí steak recept,
kuře se zeleninovou přílohou,
kuřecí steak na na zelenině,
kuřecí steaky,
prirodni kureci steak se zeleninou,
kuřecí steaky recept,
zeleninové přílohy recepty,
recepty-kuřecí steak se zeleninou,
kuřeci přírodní steak se zeleninou,
kuřecí steak s grilovanou zeleninou,
kereci steak recept,
kureci steak a zelenina
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
mrkev,
kukuřice mražená,
mléko kokosové,
chilli,
mouka hladká
Komentáře (6)
jen bych asi nezahušťovala moukou. V tomto případě by asi byl lepší škrob nebo kokosové mléko zredukovat a pak v něm provařit zeleninu. Píšeš provařit krátce, jen co se jídlo zahustí - mouku je lépe provařit 15-20 minut a to je na zeleninu už moc.