Přírodní kuřecí steak se zakysaným dipem

dzungila Kuchařka: dzungila

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Drůbeží maso 15 názorů

Suroviny

4 kuřecí stehenní řízky
250 g žampionů
plnotučná hořčice
hladká mouka
sůl
barevný pepř
olej
Zakysaný dip:
1 kelímek zakysané smetany
1 lahůdková cibulka
1 stroužek česneku
2 lžíce sójové omáčky
sůl
barevný pepř podle chuti
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí steaky osolíme, opepříme a naklepeme paličkou. Potřeme je po obou stranách plnotučnou hořčicí a obalíme v hladké mouce.

  2. Steaky opečeme na oleji dozlatova, vyjmeme je a uchováme v teple. Ve výpeku opečeme čtvrtky očištěných, mírně osolených žampionů.

  3. V zakysané smetaně rozmícháme sójovou omáčku, přidáme rozetřený česnek a nakrájenou lahůdkovou cibulku i se zelenou natí. Podle chuti osolíme a opepříme. Hotové maso přelijeme na talíři dipem.

Poznámka

Jako přílohu jsem zvolila šťouchané brambory s osmaženou slaninou a cibulkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 495 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Přírodní kuřecí steak se zakysaným dipem

Tématické fráze: kuřecí stehenní steak kuřecí stehenní steaky recept kuřecí stehenní steak recept kuřecí stehenní steaky kuřecí steaky- recepty kuřecí stehenní steaky recepty kuřecí stehenní steak recepty kuřeci stehenní stejk kuřecí steaky recepty kureci steak recept kuřecí steak přírodní kuřecí stejk stehenní steak kuřecí maso s dipem kureci steaky s dipem kuřecí steak s dipem stehenní kuřecí steaky recepty přírodní kuřecí řízek stehenní kuřecí steak recept kuřecí steak recepty

Zapomněl/a jsem heslo