Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 199 kJ / 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,78 g |
| Tuky | 30,15 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 72 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinna klobasa se zelenou petrzeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Yg
Moje poznámka
Vinna klobasa se zelenou petrzeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Yg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 31 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
vinna klobasa,
vinnaklobasa,
recepty z vinné klobásy,
vinná klobása recept,
maso na špejli top recepty,
klobasa recept,
zelená s klobásou,
vinna klobása recepty,
opecene vine klobasi,
recepty s vinnou klobásou,
jak vyuzit klobásy,
recepty vinná klobása obrázky,
recepty vinná klobása obrázky,
vinná klobása zalitá zakysanou smetanou,
vinni klobasy,
recept petrželová klobása,
bila klobasa s petrzeli,
vinní klobása,
recepty vinni klobasa,
vinná klobasa brambory
Suroviny:
klobása vinná,
mouka hladká,
tuk,
sůl,
petržel
Komentáře (7)