Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 272 kJ / 4 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,51 g |
Tuky | 98,94 g |
Vláknina | 47,50 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 691,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
BBB - banánovo brusinková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xmv
Moje poznámka
BBB - banánovo brusinková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xmv
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
bábovka,
bábovka z domácí pekárny,
bábovka domácí pekárna,
bábovka s brusinkami,
domácí bábovka,
bbb babovka,
brusinkové recepty,
domácí pekárna bábovka,
banánová bábovka z domácí pekárny,
brusinková zavařenina recept,
brusinkova babovka z domaci pekarny,
sušené brusinky recepty,
banánová bábovka,
jana hruskova kouzelnice,
banánová bábovka z pekárny,
banánová bábovka v domaci pekarne,
bábovka z pekárny,
bábovka z domácí pekárna,
bábovka s jogurtem a brusinkami,
brusinkové suché
Suroviny:
voda,
vejce,
žloutek,
tuk hera,
banán,
brusinky sušené,
cukr,
šťáva citronová,
sůl,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (38)
Mohlo by tu tmavou kůrku způsobit nastavení propečení?Nechala jsem střední a pekla jsem ji 40 minut.Mám Etu Siestu.Vy ji na fotkách máte takovou krásnou světlou všechny
Ivo, BBB super
Jo a taky už jsem přišla na to,jako to že ti jde pečení tak od ruky