Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 169 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,88 g |
Tuky | 80,47 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 3,81 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,95 g |
Sacharidy | 296,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nákyp z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R7J
Moje poznámka
Nákyp z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R7J
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 1 hodinou
Minimuffinky
Přidáno před 13 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 18 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 1 hodinou
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 1 hodinou
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 11 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 12 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 12 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 13 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 13 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 14 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 14 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jater,
kuřecí játra s porkem,
recepty kureci jatra s porkem,
játrová buchta,nákyp z kuřecích jater,
kureci nakyp s jatry,
nákyp s kuřecími játry,
dušená kuřecí játra top recepty,
kureci játra,
dusena kureci jatra,
kuřecí játra cholesterol,
pomazánka z kuřecích jater,
vnitrnosti nakyp,
recept aj,
kureci sendvic recept fotky,
dušená jatra s pórkem,
kuřecí játra recepty s porkem,
dušené kuřecí játra
Suroviny:
játra kuřecí,
veka,
vejce,
olej,
cibule,
pepř,
petrželka,
sůl,
mléko
Komentáře (5)