Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 840 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,72 g |
| Tuky | 36,35 g |
| Vláknina | 13,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 50,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Naporcovaného králíka opečeme na oleji. Cibuli nakrájíme nadrobno, očištěnou zeleninu na tenké nudličky a společně osmahneme na rozpáleném oleji dohněda.
Krok 2: Přidáme bobkový list, celý pepř, nové koření, jalovec, sušené švestky a opečené králičí maso, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Krok 3: Pak maso vyjmeme, omáčku zahustíme perníkem, přilijeme červené víno a krátce povaříme. Nakonec omáčku přecedíme a přidáme do ní nasekané a opečené mandle a rozinky. Podáváme s knedlíkem, gnochi, podle chuti.
Zveřejněno 19. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík načerno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wkj
Moje poznámka
Králík načerno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wkj
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 32 minutami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 56 minutami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 20 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 49 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 52 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
černá omáčka z králíka,
načerno,
kralik na černo,
králík recepty,
recepty králík na černo,
kraliknacerno,
nudličky z králíka,
králík na černo recept,
omacka nacerno,
recept kralik,
kralik recept,
černá omáčka s králíkem,
králík na černo knedlík foto,
černa omačka vanoční z kralika,
načerno s mandlemi,
cerna omacka z kralia,
top recepty kralik,
top recepty králík na černo,
recepty s kralikem,
recepty na kralika nudlicky
Suroviny:
stehno králičí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
švestky sušené,
perník strouhaný,
víno červené,
rozinky,
mandle,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
bobkový list,
olej,
voda
Komentáře (22)
No, možná kdyby Jana Remkova: napsala "Díky, v rcc jsem opravila", tak by vám psaní ušetřila...
casino:150g nasekaných a opečených mandli?Já v surovinách vidím 70 g