Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 650 kJ / 1 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,58 g |
| Tuky | 90,77 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 394 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Moje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 2 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 17 minutami
Domácí langoše
Tunislav před 28 minutami
Ořechové úly
Panova před 47 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 49 minutami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 50 minutami
Žloutkové dortíčky
Panova před 52 minutami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 54 minutami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 55 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 57 minutami
Kokosová očka s bílou čokoládou
Panova před 59 minutami
Tématické fráze:
karbanátky,
karbanátky se žampiony,
mleté maso se žampiony,
karbanátky ze žampionů,
mleté maso žampiony,
karbenátky s žampiony,
karbanátky s žampiony,
chin-su,
karbanatky ve fritaku,
karbanátky z žampionů,
rybí omáčka chin-su,
mleté karbanátky,
mlete maso s žampiony,
žampionové karbanatky,
karbenatky ze žampiony,
mlete maso na zampionech,
karbanatky žampion,
domácí china recept,
karbenatek ze zampionu,
karbanátky z žampiony
Suroviny:
maso mleté,
žampióny,
klobása,
cibule,
vejce,
česnek,
majoránka,
rohlík,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (8)