Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky se sýrovo-žampiónovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 3. 2010 19:13

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 636 kJ / 1 108 kcal
Bílkoviny140,48 g
Tuky43,12 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,18 g
Sacharidy38,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Servírujeme karbanátky s bramborovou kaší a přeléváme omáčkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 3. 2010 08:36

Miško,vypadá to dobře:yes:dávám bod;-):-K

michsamant michsamant

3. 3. 2010 22:05

:yes::yes:

thomassinno thomassinno

3. 3. 2010 22:03

No sousedko :-O Ty jsi uvařila takovou dobrůtku a já nic:-? Super kombinace, jen tiše závidím :-)) :yes: +3

Lusinda79

3. 3. 2010 19:24

Míšo já bych si nabídla...:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanátky z mletého masa recept karbanatky s omackou karbenátky s omáčkou omáčka na karbanátky žampionová omáčka recept žampiono-sýrová omáčka žampionové karbenátky karbanatek v zampionove omáčce karbanátek s omáčkou karbanátek s žampionovou omackou sunkove karbanátky karbanatky se syrovou omackou žampionová omáčka recept na zampionovou omacku karbanátek se žampionová omáčka karbanátek s křenovou omáčkou mlete karbanatky s omackou žampionová omáčka s karbanatkem žampionová omáčka video sunkove karbenatky

Suroviny: maso hovězí mleté, žloutek, bílek, mouka polohrubá, sůl, bazalka čerstvá, pažitka, žampióny, sýr tavený, sýr tvrdý, bujón zeleninový, bazalka čerstvá, pažitka, česnek, kečup sladký, škrob kukuřičný

TopRecepty.cz

Karbanátky se sýrovo-žampiónovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rl1R