Rostbíf klasický
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 683 kJ / 2 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 323,46 g |
Tuky | 77,48 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rostbíf klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm96
Moje poznámka
Rostbíf klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm96
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 51 minutami
Špenátová polévka
brtna před 2 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
rostbíf recept,
rostbíf,
recept na rostbíf,
rozbíf recept,
rozbíf,
recept na rozbíf,
rozbiv,
nízký roštěnec použití v kuchyni,
rosbíft,
omáčka k rostbífu,
roztbif,
recept rostbíf,
omáčka k roastbeef rostbíf,
rozbief,
recepty na rostbíf,
omáčky k rostbífu,
jak připravit rostbíf,
příloha k rostbifu,
rozbyv,
rozbíf z nizkého roštěnce
Suroviny:
roštěnec nízký,
hořčice hrubozrnná,
olej,
tymián,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (10)
No, všichni opisujeme, že
K hodinu marinovanému masu je polemika asi zbytečná...
***
Připravit kvalitní rostbíf považuji za umění a v tomto ohledu nejsem 100%ní umělec
Kvalitní rostbíf je jako meloun či ženská...
Rostbíf podávám po studenu a lze jej tedy připravit předem
Když se nezadaří, tak nepodarek dodělám do poživatelné jakosti a třeba uložím do mrazáku
Když se nezadaří, tak skáknu do Alberta - tam jeden už za sklem vidí, do čeho jde...
Stává se i nešvarem, že autor zamění jednu ingredienci za druhou a už je na světě nový recept, lišící se např. jen v použití zeleného pepře místo černého.
http://www.receptyonline.cz/recept--rostbif-ii--53...