Suroviny
Porce: 200 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkový extrakt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rM8L
Moje poznámka
Vanilkový extrakt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rM8L
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 9 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 10 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 11 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 11 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak se používá vanilkový lusk,
vanilkového extraktu,
vanilková vodka,
extrat,
vanilkový lusk praha,
jak udelat extrakt,
vanilkovyextrakt,
jak používat vanilkové lusky,
jak se dela vanilkovy extrakt,
použití vanilkového extraktu,
jak používat vanilkový lusk,
vanilkový lusk,
jak používat vanilkovy. lusk,
co.je.to.vanilkovy.extrakt,
recept navanilkovy extrat,
vaření vanilkový lusk,
vanilková omáčka k moučníku,
vanilková vodka recept,
jak použivat vanilku,
vanilková zmrzlina z vanilkového extratku
Suroviny:
lusk vanilkový,
vodka,
Komentáře (7)