Kuře neskutečně dobré
Jednoduchý a lahodný, takový bude oběd podle tohoto receptu. Brambory budou díky smetaně vláčné a krémové, zatímco kůže na kuřeti do křupava vypečená a masíčko šťavnaté. Přidat můžete i čerstvé bylinky a celá rodina si pochutná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře neskutečně dobré
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZgZ
Moje poznámka
Kuře neskutečně dobré
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZgZ
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 19 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 5 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 7 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 8 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 8 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 8 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 8 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 8 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 9 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kuřete,
dobré recepty,
dobré kuře,
recept na dobré kuře,
dobrý recept na kuře,
jak upéct dobré kuře,
kure recept,
dobre kure recepty,
recepty kuře,
kuře na soli jak se to dělá,
kuře recepty,
kuře,
jak upéct kůře,
recepty na kuře,
dobré recepty kuře,
jak udelat dobre kure,
recept na kuře,
výborné kuře,
recepty na dobré kuře,
recept kuře
Suroviny:
stehno kuřecí,
smetana na vaření,
brambory,
sůl,
kmín mletý,
cibule,
máslo
Komentáře (110)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
A navíc téměř bez práce… 😉
Dovolila jsem si přidat fotečky
Dělala jsem z kotlet, i z krkovice, ale nejvíc nám chutná z kuřecích prsou. Poslední vrstvu mám z brambor, a na nich pár plátků slaniny.
zizala: to teda
Klasicky. 180-200 stupňů.
Mám doma spousty koření na kuřata a tak to střídám. Ale vždy to je mnamka
je to mňamka
já jsem bohužel sehnala jen velkou = 500ml
jinak +19
P.S. Myslím,že se dá použit i jiné maso než kuřecí.Taková krkovička by neměla chybu.Příště bude.
K receptu nejsou žádné komentáře.