Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 836 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,56 g |
Tuky | 59,13 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 674 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 14,45 g |
Postup přípravy
Podávame so zeleninovým šalátom a chlebom nebo bagetou.
Zveřejněno 8. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čiži-piži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ4r
Moje poznámka
Čiži-piži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ4r
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 24 minutami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 19 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 9 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 10 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 11 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 12 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 12 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 13 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vánoční cukroví recepty s fotkou,
piži,
cizi recepty,
čižipiži,
cizí jídla,
vepřová játra čiži piži,
recepty cizí kuchyně,
játra cizi,
recepty cizí,
játra čiži-piži,
cizí kuchyně recepty,
pokrmy cizí kuchyně,
jatra čižipiži,
pokrmy cizích kuchyní,
recept na pizu,
recepty na cizi jidla,
přihlášení na cizí facebook,
přihlášení na cizí facebook,
cizí recept,
vařeni pizi
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
cibule,
sůl,
pepř,
pažitka,
smetana sladká,
vejce
Komentáře (18)
Dámy zobuďte sa a nemrhajte s časom, bo vám môže chýbať. S úctou - Rišo z Prievidze.
Inak za recept udeľujem bod, bo viac sa nedá.