Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 266 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 17,08 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 31,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenykl s máslovou strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDNz
Moje poznámka
Fenykl s máslovou strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDNz
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
fenykl úprava,
úprava fenyklu,
fenykl recepty,
úprava fenyklu video,
úprava z fenyklu,
uprava fenykl,
fenykl zelenina-uprava,
vaříme z feniklu,
fenykl zelenina recepty,
recept na úpravu fenyklui,
zelenina. fenykl,
jak použít fenykl recepty,
zapečená zelenina se strouhankou s parmazánem,
fenykl zeleninový recepty,
fenykl zelenina úprava,
zelenina fenykl recepty,
fenykl treska recept,
jak upravit kupovane kruti rolky,
fenykl zelenina recept,
fenykl-zelenina úprava
Suroviny:
fenykl,
strouhanka,
máslo,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (7)
Dělala jsem z něj velmi dobrý salát, ale takhle jednoduše mne úprava nenapadla. Tak to zkusím z kupovaného, abych věděla, o co jsem přišla
+5
Jaruško, už je načase