Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 524 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,70 g |
Tuky | 70,50 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 762 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí "blaho v hubě" na mrkvi s javorovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A2Z7
Moje poznámka
Krůtí "blaho v hubě" na mrkvi s javorovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A2Z7
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 4 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 4 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 7 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 9 hodinami
Tématické fráze:
markéta šichtářová houba kniha,
šichtaříková recepty,
zelenina s javorovým sirupem,
kureci jatra s javorovym sirupem,
sichtarova kucharka,
marketa sichtarova kucharka,
krůtí v mrkvi,
citliva kucharka sichtarova,
kuře s javorovým sirupem,
markéta šichtařová recepty,
šichtařová recepty,
bloho v hubě,
šichtařová recept,
šichtařová citlivá kuchyně,
markéta šichtařová kniha citlivá kuchyně,
pečeme s javorovým sirupem,
markéta šichtařová recept,
citlivá kuchyně aneb štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně!,
recepty sichtarova
Suroviny:
mrkev,
stehno krůtí,
rozmarýn,
sirup javorový,
olej,
sůl
Komentáře (5)