Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí "blaho v hubě" na mrkvi s javorovým sirupem

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 3. 2015 14:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 524 kJ / 1 320 kcal
Bílkoviny167,70 g
Tuky70,50 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 762 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy3,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

volně inspirováno několika recepty z knihy

Markéta Šichtařová: Citlivá kuchyně -- aneb štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně!; ISBN:9788090556409

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

TerezaVe

29. 3. 2015 21:49

yanull: Budu ráda za vyzkoušení i zpětnou vazbu.

TerezaVe

29. 3. 2015 21:49

Jana Remkova: Díky. To byla má první slova poté, co jsem poprvé okusila. :-) Dokonce toto maso chutná i mužovi, který normálně k většině pečených mas (nejen mých) čichne a radši si přidá přílohu a zeleninu.

yanull yanull

29. 3. 2015 17:03

Zkusím dát do pomalého hrnce, myslím, že to bude stejně dobré :-p;-):-K+2:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2015 16:00

:-D dobrý název! :-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: markéta šichtářová houba kniha šichtaříková recepty zelenina s javorovým sirupem kureci jatra s javorovym sirupem sichtarova kucharka marketa sichtarova kucharka krůtí v mrkvi citliva kucharka sichtarova kuře s javorovým sirupem markéta šichtařová recepty šichtařová recepty bloho v hubě šichtařová recept šichtařová citlivá kuchyně markéta šichtařová kniha citlivá kuchyně pečeme s javorovým sirupem markéta šichtařová recept citlivá kuchyně aneb štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! recepty sichtarova

Suroviny: mrkev, stehno krůtí, rozmarýn, sirup javorový, olej, sůl

TopRecepty.cz

Krůtí "blaho v hubě" na mrkvi s javorovým sirupem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A2Z7