Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 322 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkD4
Moje poznámka
Vepřový steak se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkD4
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 7 minutami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 19 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 15 minutami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 1 hodinou
Cikánské řízky
hd.monthy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 2 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 3 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 3 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 4 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprovy steak,
vepřový steak s broskví,
vepřový steak recept,
veprovy stejk,
vepřový steak tenké plátky recepty,
zapečené vepřové steaky,
vepřový steak recepty,
vepřový steak zapečený s vejcem a sýrem,
steak se sýrem,
zapekaný vepřový steak,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
vepřový steak z kotlety top recepty,
veproovy steik,
recepty od ladí hrusky z vepřového masa,
veprovy stejk se sýrem,
steaky se sýrem,
bravcove kare steak,
veprovy steak s zampiony a syrem,
vepřové steaky,
bravcovy steak
Suroviny:
maso vepřové,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
hořčice,
sýr eidam,
víno
Komentáře (5)
V rcp je klíčová věta "podľa hrúbky mäsa"
No, ač na praseti jsou krkovička a kotletka hnedle vedle, tak na pánvi se chovají každá jinak... I když si krkovice nechá "víc líbit" (jen tak se nevysuší), tak já bych z krkovice odkrojil na 1 porci pouze jeden kus masa, protože při stejné váze by byly dva kusy masa příliš tenké a hrozí riziko, že maso bude jako podrážka
Ale mám za to, že pro kuchařské novice je méně rizikové začít s krkovicí...