Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 718 kJ / 4 713 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 145,55 g | 
| Tuky | 55,76 g | 
| Vláknina | 66,00 g | 
| Cholesterol | 1,09 g | 
| Sodík | 3,83 g | 
| Sůl | 9,09 g | 
| Sacharidy | 874,21 g | 
Postup přípravy
Množství krupice záleží na druhu brambor, jaký máte varný typ. Pokud nepoužijete A, což je salátová odrůda, tak nejlépe je C - moučnaté, ale může být i B. Jen pokud byste dělali knedlíky z nových brambor, musíte tam přidat lžíci solamylu nebo maizeny.
Možná že vám bude trochu divné, že to těsto je řidší než bývá zvykem, tak toho si nevšímejte. Protože ta krupice se navaří a knedlíky jsou pak pěkně nadýchané.
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Moje poznámka
					
				
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 44 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 58 minutami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bramborové knedliky pro sklerotiky, 
						
						
							jaky typ brambor na knedliky, 
						
						
							bramborové knedlíky z bramborové kaše, 
						
						
							typ brambor na knedlíky, 
						
						
							brambory na bramb.knedlik varny typ, 
						
						
							bramborový knedlík pro sklerotiky, 
						
						
							varný typ brambor na knedliky, 
						
						
							knedlíky v hnětači, 
						
						
							recepty bramborový knedlík pro sklerotiky, 
						
						
							z jakych brambor bramborove knedle, 
						
						
							brambory varný typ a nové odrůdy, 
						
						
							odrůda brambor na knedlíky, 
						
						
							jaký typ brambor na kaši, 
						
						
							jaký typ brambor na bramborové knedlíky, 
						
						
							typy knedlíků, 
						
						
							z jakych brambor delat knedlíky, 
						
						
							bramborové knedlíky z okrájených brambor, 
						
						
							jaký typ brambor je na knedlíky, 
						
						
							jaky tip brambor na knedlik, 
						
						
							bavorsky knedlik na sladko
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							krupice dětská, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							podravka, 
						
						
							vejce, 
						
						
							brambory, 
						
						
							krupice, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
						
							vejce, 
						
						
							pudink vanilkový, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							ovoce, 
						
						
							jahody, 
						
						
							mák
						
					
	
			
	
	
Komentáře (17)