Suroviny
Porce: 1 dort
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 345 kJ / 5 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,19 g |
Tuky | 275,88 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 2,74 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,14 g |
Sacharidy | 712,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vynikající dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZwj
Moje poznámka
Vynikající dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZwj
Nejnovější recepty
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 22 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemný boršč
Kajkajak před 9 minutami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 33 minutami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 1 hodinou
Rajská polévka III
Penkapa před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 3 hodinami
Hořčicové brambory
Entony před 3 hodinami
Žebírka BBQ
dastymisa před 6 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 16 hodinami
Tématické fráze:
máslová náplň do dortů,
vynikající dort,
recepty na vynikající dorty,
máslová náplň,
vynikající dorty,
recept na vynikající dort,
náplň do dortu maslova,
náplně do dortu,
napln do dortu,
vanilková náplň do dortu,
vynikající korpus na dort,
vynikající dort recept,
vynikající moučníky,
vynikající dortový korpus,
dort s máslovou náplní,
máslová náplň dort,
recept na máslovou nápln,
máslová nápln na dort,
napln dortu,
nastavovaný krém do dortů
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka hrubá,
prášek do pečiva,
mléko,
cukr vanilkový,
mouka hrubá,
máslo,
cukr moučkový,
kompot ananasový,
broskve,
mandarinky,
jahody,
zdobení čokoládové,
želatina
Komentáře (8)
btw....a dufam, ze sa ti tu na tpokach bude pacit....