Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 366 kJ / 3 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,75 g |
| Tuky | 156,50 g |
| Vláknina | 21,50 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 375,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvedené suroviny vymícháme v těsto, které má takovou, řekla bych, skoro až gumovou konzistenci a skvěle se s ním pracuje.
Krok 2: Vyválíme na plát a rádýlkem krájíme na tyčinky.
Krok 3: Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 10 - 15 minut.
Zveřejněno 28. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2XK
Moje poznámka
Zelné tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2XK
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 6 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 35 minutami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 53 minutami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 54 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 1 hodinou
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 1 hodinou
Pórková polévka
freynka před 1 hodinou
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 1 hodinou
Tématické fráze:
zelné tycinky,
zelňáky rychlovka na plech,
zelne slane tycinky,
tyčinky ze zelí,
slané tyčinky se kysaným zelím,
tyčinky s kysaným zelím,
tvrdé tyčinky na chroupání,
zelné tyčinky recept,
výborné křupavé zelnáky k vínu,
slané zelné tyčinky,
slane tycinky z kysaného zelí,
tyčinky z kysaného zelí,
zelné čtverečky k vínu,
slané tyčinky se zelím,
zelne susenky,
zelné pečivo k pivu,
tyčinky kyselé zelí,
zdravé tyčky,
zdravé slané tyčky recept,
cuketové tyčky
Suroviny:
zelí kysané,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
sádlo,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
kmín celý,
koření
Komentáře (22)
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale pokud jsem to blbě napsal, tak se omlouvám...
Chtěl jsem říci, že jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí. Tedy, že nikdo jiný tu prima přismrádlou chuť qašeného zeliska nepoznal a mysleli si, že dědkovi se trošku nepodařily (tyto tyčky jsou relativně tvrdé) všemi oblíbené tvarohové tyčky 1:1:1
Možná jsem tyče trošku přepekl, ale paní casinová ze zkušebních vzorků furt cítila nedopečenou mouku
(pro ilustraci přidáno fotto, posléze ho smáznu
Ale je fakt, že s těstem se dobře pracuje
Zkusil jsem tyčinky rádlovat z plátu přímo na plechu a po upečení jdou krásně od sebe