Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 707 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,80 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 5,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové na víně a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjYJ
Moje poznámka
Skopové na víně a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjYJ
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 5 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 18 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 35 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 4 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 15 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 16 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 17 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 17 hodinami
Tématické fráze:
skopová plec,
skopová plec recept,
skopové na víně,
skopová pečeně,
skopova plec recepty,
skopové srdce,
recept na pečené skopové,
skopové plecko,
pečená skopová plec,
pecene skopove,
recept na skopová plec,
skopové pečené na víně,
skopové srdce recepty,
skopové srdce recept,
skopová plec pečená,
pečené skopové na víně,
skopove plecko recept,
recept na skopove oregano,
pečeně ze skopového,
skopova plec na cesneku
Suroviny:
plec skopové,
slanina,
víno bílé suché,
čerstvé bylinky,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (8)