Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 400 kJ / 4 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,24 g |
Tuky | 247,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 10,31 g |
Sůl | 25,63 g |
Sacharidy | 375,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banica - první pokus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mvK
Moje poznámka
Banica - první pokus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mvK
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 24 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 1 hodinou
Domácí libečková sůl
Přidáno před 4 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 9 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 11 minutami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 25 minutami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 1 hodinou
Rajská omáčka
Maroun416 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 2 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 4 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 hodinami
Tématické fráze:
banica recept,
banica,
těsto na banicu,
recept banica,
recepty/banica,
recept na banicu,
banica s balkánským sýrem,
grif05,
banice recept,
banice recepty,
banica těsto recept,
banica náplň,
sladká banica,
bánica ocet,
spirály s balkánským sýrem,
nahřívání sýra,
banica recept cz,
banica#utm_source=search.seznam.cz,
sladká banica recept
Suroviny:
voda,
olej,
sůl,
mouka hladká,
sýr balkánský,
vejce,
máslo
Komentáře (10)
Uz jsem podle tebe delala chacapuri, pokud se nepletu, tohle bude urcite take vyborne.
Napr. mám rada, ak mäso chutí ako mäso, alebo huby ako huby...proste prirodzenú chuť základných surovín. Neprešpekulované, nepreplácané.