Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 681 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,23 g |
Tuky | 40,06 g |
Vláknina | 28,41 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Moje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 9 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 24 minutami
Banánová bábovka
Noumik před 1 hodinou
Rybízový sirup
gasli před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 2 hodinami
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 4 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 4 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 5 hodinami
Tématické fráze:
maso na václavkách,
kuřecí maso otrava,
václavky pod maso,
otrava z kuřecího masa,
otrava václavkami,
kuřecí maso s václavkami,
kuřecí na václavkách,
kureci kostky,
houby václavky recepty s masem,
maso s vaclavkami,
kureci prsa na vaclavkach,
recept václavky a kuřecí prsa,
otrava kuřecím masem,
kuřecí kostky recept,
otrava s kuřecím masem,
vaclavky s masem,
recepty s vaclavkou,
otravy z kureciho masa,
lotrava z kureciho masa,
vaclavka otrava
Suroviny:
prsa kuřecí,
houby václavky,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
olej,
voda,
olej,
mouka hladká
Komentáře (14)
magdalenka:děkuji, celkově i s jíškou jsem je vařila cca 20minut, to nestačí? Díky za odpověď, to jsem vážně netušila
Len by som doporučovala václavky variť dlhšie, citlivým osobám môžu spôsobovať tráviace problémy, až ľahšie otravy...