Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 681 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,23 g |
Tuky | 40,06 g |
Vláknina | 28,41 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Moje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 16 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 3 hodinami
Kure pecene
raelggg před 4 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 4 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 6 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 6 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 9 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 10 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 10 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
maso na václavkách,
kuřecí maso otrava,
václavky pod maso,
otrava z kuřecího masa,
otrava václavkami,
kuřecí maso s václavkami,
kuřecí na václavkách,
kureci kostky,
houby václavky recepty s masem,
maso s vaclavkami,
kureci prsa na vaclavkach,
recept václavky a kuřecí prsa,
otrava kuřecím masem,
kuřecí kostky recept,
otrava s kuřecím masem,
vaclavky s masem,
recepty s vaclavkou,
otravy z kureciho masa,
lotrava z kureciho masa,
vaclavka otrava
Suroviny:
prsa kuřecí,
houby václavky,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
olej,
voda,
olej,
mouka hladká
Komentáře (14)
magdalenka:děkuji, celkově i s jíškou jsem je vařila cca 20minut, to nestačí? Díky za odpověď, to jsem vážně netušila
Len by som doporučovala václavky variť dlhšie, citlivým osobám môžu spôsobovať tráviace problémy, až ľahšie otravy...