Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 313 kJ / 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,49 g |
| Tuky | 5,99 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 278 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 6,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rokytnické kuře s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1P8
Moje poznámka
Rokytnické kuře s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1P8
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 9 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 12 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 12 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 13 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 1 hodinou
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 2 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 4 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 4 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 5 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 5 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuře s bramborákem,
kuře na bramboráku,
kuře v bramboráku,
kuře s bramboráčky,
bramboráčky,
plnene bramboracky,
bramboráčky s masem,
bramboráčky s kuřecím masem,
kure bramborak,
kuře s bramboráky,
bramboráčky jako příloha,
plněný bramborák kuřecím masem,
pečené maso s bramborákem,
maso s bramboráčky,
maso bramboracky kure,
recept kuře v bramboraku,
kuřecí s bramboráčky,
kuře bramboráčky,
bramboráčky a kuřecím masem,
kuře bramboráku
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
máslo,
cibule,
kečup sladký,
žampióny,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
sýr,
Komentáře (4)