Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 311 kJ / 1 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,68 g |
Tuky | 124,20 g |
Vláknina | 15,73 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 78,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené cannelloni s masovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgkV
Moje poznámka
Zapečené cannelloni s masovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgkV
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 13 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 38 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 54 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 55 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Kounický kotlet
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
caneloni,
caneloni plněné masem,
riscossa recept,
canelloni recept,
zapečené caneloni,
plněné caneloni,
caneloni recept,
canelloni,
těstoviny cannelloni,
plnené cannelloni,
zapecene canelloni,
canneloni,
canelony,
plněné canneloni,
canelloni recepty,
recept na caneloni,
zapečené torteliny,
plněné canelloni,
canneloni recept,
recept caneloni
Suroviny:
cannelloni,
maso mleté,
olej,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
sůl,
pepř mletý,
rajče,
mouka hladká,
cibulka jarní,
žampióny,
víno bílé suché,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
květ muškátový,
sýr nastrouhaný,
sůl
Komentáře (29)
Plnění nakonec není nijak hrozné, recept nechávám v oblíbených na čestném místě.Prima obměna lasagní.+9
recept jsem dnes delal podle receptu Mirči a chutnalo to výborně... jen envím, co jsem udělal špatně, že jsem spodní řadu měl zespod takovou tvrdší..
Canneloni také různě plnívám, zkusím i podle Tebe. Podobně dělám lasagne, takže úspěch zaručen (a bodík pro Tvůj recept taky). Díky za inspiraci