Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 128 kJ / 1 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,31 g |
Tuky | 167,23 g |
Vláknina | 4,54 g |
Cholesterol | 190 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,73 g |
Sacharidy | 21,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Moje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 3 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
uleželá tvarohová pomazánka,
pomazanka z romaduzku,
tvarohová pomazánka uleželá,
ulezele syrecky,
tavenina sýr,
uleželá tvarohová pomazánka recept,
tavenina pomazánka,
uleželá tvarohová pomazánka s paprikou,
sýr tavenina recept,
ulezela tvaruzkova pomazánka,
pomazánka z taveniny,
romadurova ulezela pomazanka,
ulezela pomazanka z romaduru,
uležela brynzová pomazánka,
recept na tvarohovou pomazánku uleželou,
tncz nova 10.5.2015
Suroviny:
sýr syrečky olomoucké,
sýr romadur,
sýr romadůžek,
tuk,
tvaroh ve vaničce,
paprika sušená sladká,
česnek,
cibule šalotka,
tymián,
pažitka,
cibulka jarní,
bazalka čerstvá,
petrželka,
koření oregáno,
libeček,
mléko
Komentáře (14)
Děkuji vám
Ještě jsem přidala foto zavřeného a otevřeného sýráku. Tohle naši praprapra vymysleli geniálně. Perfektně to těsní, nesmrdí a sýry tam nevyschnou. Je to nějaká porcelánová tavenina s kameninou či jak se tomu říká (odborný název neznám) a je to teda docela těžké. Každopádně to střežím jak oko v hlavě