Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 194 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,40 g |
Tuky | 37,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 297,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
Moje poznámka
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 10 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 42 minutami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
TondaS před 1 hodinou
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 2 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
fondánová hmota,
fondánová hmota recept,
modelovací čokoláda recept,
domácí fondán recept,
burizonová hmota,
recept na domácí fondán,
cukrářská hmota recept,
recept na fondán ze sušeného mléka,
výroba fondánové hmoty,
recept na mandlovou hmotu,
domaci fondan,
burizonova hmota recept,
tvořítka na mandlové těsto,
domácí mandlová hmota,
proto hmota,
recept na fondánová hmota potahovací,
fondán ze sušeného mléka,
domácí modelovací čokoláda,
výroba fondánu na dorty,
das hmota
Suroviny:
mléko sušené,
cukr moučkový,
bílek,
med tekutý,
omega,
voda,
potravinářské barvivo
Komentáře (30)