Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 496 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,57 g |
Tuky | 36,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 3,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený plněný krůtí řízek s nivou a paprikášem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7Mr
Moje poznámka
Smažený plněný krůtí řízek s nivou a paprikášem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7Mr
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 6 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
plněné krůtí řízky,
smažené krůtí řízky,
krůtí prsa s nivou,
rizky plnene nivou,
krutí řízky plněné,
plněné řízky nivou,
smažený plněný řízek,
plneny kruti ryzek,
krůtí plněné řízky,
krůtí řízek,
plneny smazeny syr,
řízek s nivou,
recepty s nivou,
řízky z krůtích prsou,
krůtí prso řízky,
plněny smaženy řizek,
krůtí řízky smažené,
smažený sýr vytéká,
krůtí řízky plněné nivou,
plněné krůtí maso
Suroviny:
prsa krůtí,
sýr niva,
paprikáš,
sůl,
pepř,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (10)