Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 619 kJ / 1 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,02 g |
| Tuky | 27,67 g |
| Vláknina | 16,88 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beránčí masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Ax
Moje poznámka
Beránčí masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Ax
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 16 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 16 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 17 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 3 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 4 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 11 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 13 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 14 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 15 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 15 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 16 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 17 hodinami
Tématické fráze:
beran recepty,
beran recept,
recepty z berana,
jak upect berana,
recept beran,
příprava berana,
recept na berana,
recepty na berana,
beranmaso,
recepty beran,
jak uvařit berana,
svickova z berana,
grilovani berana,
grilovani berana postup,
gulas z berana,
priprava koziho masa,
recept z berana,
beranni maso,
marcipán recept kondenzované,
co uvarit s beraniho masa
Suroviny:
maso skopové,
sádlo,
cibule,
česnek,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
feferonka,
vývar,
kečup sladký,
brambory
Komentáře (4)