Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 188 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,43 g |
Tuky | 50,31 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yPB
Moje poznámka
Jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yPB
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 9 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 4 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 5 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 6 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 7 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 8 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 8 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 10 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 10 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 10 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 11 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí plec,
jehněčí plec recept,
jehněčí plec recepty,
maso na tymiánu,
jehněčí s rýží recept,
jehněčí recept,
jehněči,
recept na jehněčí plec,
mail hanny.com loc:cz,
jehněčí na timiánu,
zvěřina na tymiánu,
jehněčí plece,
jehněčí plec s rýží,
jehněčí maso recepty,
recepty jehněči plec,
jehněcí natymianu,
vareni jehneci plec,
jehněčí plec,
recept jehněčí plec,
tymián recept
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
olej,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
bobkový list,
tymián,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (10)