Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 598 kJ / 3 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,98 g |
Tuky | 242,03 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 21,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí s omáčkou Hoi Sin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRMl
Moje poznámka
Kuřecí s omáčkou Hoi Sin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRMl
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 8 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 10 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 12 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 1 hodinou
Záhorácký závitek
HanaS92 před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Makronky
mares-mikulas před 3 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 4 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 5 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 7 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 8 hodinami
Fazolová polévka s rajčaty
wimra před 9 hodinami
Tématické fráze:
hoi sin,
hoi sin omáčka,
maso s hoi sin,
hoi sin omáčkou,
hoi sin omáčka recept,
gyros s omackou hoi sin,
recepty s omáčkou hoi sin,
kuřecí maso s omáčkou,
kuřecí hoi sin,
kureci s hoi sin,
hoi sin recept,
maso hoi sin,
tesco recepty cz cc registrace,
kuřecí maso hoi sin,
kureci omacky,
použití omáčky hoi sin,
hoi-sin,
kuřecí maso v hoi sin omáčce,
kuřecí nudličky hoi-sin,
co je kuřecí maso na hoi sin
Suroviny:
stehno kuřecí,
pasta hoi sin,
omáčka sojová,
nesolené arašídy,
cibule,
škrob bramborový,
cibulka jarní,
olej řepkový,
sůl,
pepř
Komentáře (6)