Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 965 kJ / 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,73 g |
Tuky | 37,67 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 42,80 g |
Postup přípravy
Při podávání sypeme jednotlivé porce strouhaným sýrem.
Zveřejněno 7. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Moje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 9 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 18 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Ludmila B před 10 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 36 minutami
Švestkový crumble
olgaja před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 1 hodinou
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 2 hodinami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 3 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 6 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 6 hodinami
Tématické fráze:
oregáno,
oregano recepty,
babicovy dobroty hovezi gulaš,
oregáno recept,
recepty oregano,
hovězí guláš babicovy dobroty,
maso na oreganu,
hovězí guláš,
vepřový guláš oregano,
hornické nudle,
guláš 50 porcí,
recept na hovězí guláš,
recept oregáno,
hovězi maso na oregánu,
babicove dobroty,
babicovy dobroty recepty hovezi gulas,
hovězí maso recept,
babicovy dobroty gulase,
vepřové na oregánu,
oregáno-recepty
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
tuk,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
voda,
česnek,
koření oregáno,
sýr tvrdý
Komentáře (13)
majú mnoho spoločného.
Použitie oregána v guláši je netradičné (na Slovensku a predpokladám,
že nielen na Slovensku, sa zvykne dávať do gulášu majorán), ale tým,
že obe rastliny nie sú si chuťou príliš vzdialené, výsledný guláš musí
byť takisto veľmi dobrý.