Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 257 kJ / 61 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 0,16 g |
| Vláknina | 5,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
Krok 2: Pečeme přiklopené na 200°C cca 1,5-2 hodiny, podle toho, jak je zajíc starý.
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Moje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 2 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Tématické fráze:
zajic recepty,
recept na zajíce,
zajíc recept,
recepty na zajíce,
recepty ze zajíce,
recept zajic,
zajíc na česneku,
odblanění zajíce,
recepty ze zajice,
zajic,
recept ze zajíce,
zajíc provance,
recepty zajíc,
zajic na pepři,
stehýnko že zajice,
co ze zajíce,
recept na zajic,
jak správně prošpikovat králíka,
zajic stary recept,
zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny:
maso zaječí,
česnek,
olej olivový,
koření provensálské,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (43)
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík
Radulko, recept je skvělý a to je důležité.
Radulko na fotce to vypadá hodně jedle, ale na zajíce nikde nedosáhnu i kdybych za ním běhala