Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
Krok 2: Pečeme přiklopené na 200°C cca 1,5-2 hodiny, podle toho, jak je zajíc starý.
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Moje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 7 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 8 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 8 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 10 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 12 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 13 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 14 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 14 hodinami
Tématické fráze:
zajic recepty,
recept na zajíce,
zajíc recept,
recepty na zajíce,
recepty ze zajíce,
recept zajic,
zajíc na česneku,
odblanění zajíce,
recepty ze zajice,
zajic,
recept ze zajíce,
zajíc provance,
recepty zajíc,
zajic na pepři,
stehýnko že zajice,
co ze zajíce,
recept na zajic,
jak správně prošpikovat králíka,
zajic stary recept,
zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny:
maso zaječí,
česnek,
olej olivový,
koření provensálské,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (43)
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík
Radulko, recept je skvělý a to je důležité.