Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
Krok 2: Pečeme přiklopené na 200°C cca 1,5-2 hodiny, podle toho, jak je zajíc starý.
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Moje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Nejnovější recepty
Houbičky nakyselo
Přidáno před 50 minutami
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 5 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Houbová játra s petrželkou
Přidáno 4. 10. 2025 10:23:02
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno 4. 10. 2025 08:06:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
BobBeesheq před 2 minutami
Rychlé muffiny s kousky čokolády
Dominaj před 3 minutami
České kynuté buchty
Kakoska před 15 minutami
Rohlíkové knedlíky
Zuzana61 před 22 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Lida25 před 31 minutami
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 47 minutami
Nafoukané trubičky
RadekMaly před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
JABR79 před 1 hodinou
Podzimní kotleta
Alamatej před 2 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Fitulka před 2 hodinami
Tématické fráze:
zajic recepty,
recept na zajíce,
zajíc recept,
recepty na zajíce,
recepty ze zajíce,
recept zajic,
zajíc na česneku,
odblanění zajíce,
recepty ze zajice,
zajic,
recept ze zajíce,
zajíc provance,
recepty zajíc,
zajic na pepři,
stehýnko že zajice,
co ze zajíce,
recept na zajic,
jak správně prošpikovat králíka,
zajic stary recept,
zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny:
maso zaječí,
česnek,
olej olivový,
koření provensálské,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (43)
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík
Radulko, recept je skvělý a to je důležité.