Jablkový salám
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 596 kJ / 3 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 133,97 g |
Vláknina | 47,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 508,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2020 18:11
tejaja: To neponáhľa, mám to vo fólii, takže fóliu prepichnem, nech sa prebytok vody odparí. Dala som do špajze ! Uvidíme, aké to bude.
14. 11. 2020 14:47
Veronika.Hrozna: Môžeš aj skôr, závisí to od toho, ako si vyvarila jablká, či bola zmes dostatočne hustá. Na skúšku otvor po niekoľkých dňoch a vyskúšaj, či sa už dá krájať.
14. 11. 2020 13:07
tejaja: Ja som urobila teraz! Musim cakat 10 dni. Mozem nechat v spajzi?
23. 12. 2014 08:11
Hedwika: Asi boli šťavnatejšie jablká, v takom prípade treba dodaď orechy, aby sa masa zahustila viac. Alebo viac vydusiř jablká. Ale aj guličky sú super nápad.
22. 12. 2014 22:16
skvělý recept, který měl v loňském roce velký úspěch. Letos jsem chtěla zopakovat, ale válečky zůstaly měkké a krájet by se nedaly. Udělala jsem z toho kuličky obalené v kokosu a vypadá to, ze se vánoc nedožijí.
18. 12. 2013 16:06
AniCiz: Anička, teším sa, že sa podarilo ( aj s úpravou )
18. 12. 2013 11:19
Terezko,děkuji za tento skvělý recept.jak víš,dělala jsem s tím další věci,ale už jsem dnes nevydržela a ochutnala....skvělá chuť..
(špatně jsem četla recept a směs byla řidší,proto jsem dosušovala už v kokosu obalené na alobalu v troubě)
(špatně jsem četla recept a směs byla řidší,proto jsem dosušovala už v kokosu obalené na alobalu v troubě)
17. 12. 2013 21:56
Včera jsem vyrobila. Vypadá to . Rozdělila jsem na dva kousky. První rozřežu po osmi dnech, snad to bude stačit a další podle úspěšnosti. Předokládám Bodík +
15. 12. 2013 23:59
No, taky jsi to mohla dát dříve! Já už nechci nic dělat, co se cukroví týká, ale tohle si uložím na jinou příležitost
15. 12. 2013 20:14
Tak to je zajímavá doborota Já už letos ne, ale ukládám
15. 12. 2013 20:04
hosta: nie môžeš ich olúpať, ak je šupka zlá, ono je tá šupka hlavnme kvôli tomu, že tesne pod ňou je veľa pekntínu, ktorý to zahusťuje. Alebo môžeš nelúpať a potom prepasírovať cez sito, asi by to bolo lepšie. Najdôležitejšie je to úplne vydusiť, nenechať tam nič vody, preto sa jablká nepodlievajú, oni hneď na teple mäknú a púšťajú šťavu.
15. 12. 2013 19:52
tejaja: taky mě to láká, zkusím z poloviční dávky. A Teri - musí ta jablka být neloupaná? mám koženou renetu, má zatím dost tuhé a silné slupky. nebo nastrouhat?
15. 12. 2013 19:42
yanull: Janka, môžu byť aj šťavnaté jablká, len je dôležité to skutočne úplne vydusiť, aby to bolo veľmi husté, aby sa všetka voda odparila. Ak by sa ti aj tak zdala masa riedka, tak zahusti rozmixovanými piškotami alebo pridaj trocha orechov, ale keď to skutočne dokonale vydusíš, tak to nemusí byť. Musíš mať tak hustú kašu, že sa bude ťažko miešať.
15. 12. 2013 19:38
evžen: recept je ve slovenštině hahaha
15. 12. 2013 19:23
Píš se lžíce neee lyžice :D:D:D:D hahahahahaa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 8 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 11 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 11 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 11 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 11 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 11 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 12 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Stane se vítěz Peče celá země Vojta novým Maršálkem? Nabízí se to, ale možná se dočkáme šoku
Jak připravit nejlepší jahodové knedlíky. Oblíbené recepty z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jablkový salám jablečný salám jablkové cukroví nepečený jablečný salám jablkový nepečený salám recept na jablkový salám nepečený jablkový salám vydrží paprikový salám jaablkový salám jablkove salam cukroví jablkový salám vanocni jablecny salam jablečný salám s ořechy jeblečný salám cukroví s jablky ovocny salam z jablek a orech jabkový salám jablka obalené v kokosu salám z jablek a ořechy jak dlouho vydrží salám v lednici
Suroviny: jablko, šťáva citronová, cukr, ořechy mleté, rozinky, ovoce kandované, kokos strouhaný
Jablkový salám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDPw
21 názorů