Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 585 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,66 g |
Tuky | 7,73 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné rybí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/36On
Moje poznámka
Plněné rybí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/36On
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 23 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 20 minutami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 1 hodinou
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 14 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 15 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Tématické fráze:
rybí závitek,
ryba v aspiku,
rybí aspik,
ryby v aspiku,
závitky z ryb,
plněný rybí závitek,
rybí nádivka,
rybi v aspiku,
rybí závitek v rosolu,
zavitek z ryb,
rybí závitek se sýrem,
recept na závitky z ryb,
domácí závitky z ryb recept,
rybí recepty,
rybi rosol,
rybízávitek,
závitek z rybího masa,
závitky z rybích filetů,
rybí závitek,,
rybí závitek recept
Suroviny:
filet z ryb,
koření grilovací,
sýr strouhaný,
cibule,
vejce,
houby naložené,
filet z ryb,
sůl,
pepř,
olej,
rýže
Komentáře (4)