Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 382 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,08 g |
Tuky | 17,20 g |
Vláknina | 13,43 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá houbovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07m
Moje poznámka
Jednoduchá houbovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07m
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 21 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 23 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 2 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
houbovka,
houbovka recept,
houbovka bez masa,
houbovka z mražených hub,
nejlepší houbovka,
nejjednodussi houbova polevka,
houbová omáčka z mražených hub,
jednoduchá smaženice,
domácí houbovka,
bílá houbovka,
houbovka na kyselo,
jednoducha houbová omáčka,
recept houbovka,
co uvarit z mrazenych hub,
houbovka nakyselo,
jak uvařit houbovku,
dietní houbovka,
jednoducha houbova polevka,
jednoducha houbova polevka,
houbovka polévka
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
houby,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř
Komentáře (8)