Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,58 g |
Tuky | 60,97 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 5,39 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pastýřské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZnk
Moje poznámka
Pastýřské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZnk
Nejnovější recepty
Banánový chlebíček
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 1 hodinou
Boršč na neděli
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý knedlík
Tynaja před 18 minutami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
ricci před 26 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
veveruska3 před 39 minutami
Mrkvová buchta s tvarohem
Janee před 45 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
jaroslav_tucek@seznam.cz před 1 hodinou
Halušky ze Slezska
MarzamKa před 1 hodinou
Smažený Hermelín
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové sádlo z domácí pekárny
martianekk před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Sarinka56 před 1 hodinou
Medovo - jablečné muffiny
Anninkakuchar před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
výborné hovězí plátky,
hovězí maso pastýřské,
hovězí plátky recept,
recepty hovězí maso plátky,
hovězí plátek,
hovězí plátky na pánvi,
hověží plátek na pánvi,
pastýřské maso,
pastýřský plátek,
hovezi platky recepty,
hovězí na pánvi,
výborný hovězí plátek,
pastýřské hovězí maso,
pastýřský hovězí plátek,
hovězí recepty,
recepty hovězí plátky,
výborné hovězí,
hovezi maso na panvi,
hovězí plátky se sýrem
Suroviny:
hovězí zadní,
klobása,
cibule,
sýr uzený,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (18)