Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 272 kJ / 4 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,51 g |
| Tuky | 98,94 g |
| Vláknina | 47,50 g |
| Cholesterol | 472 mg |
| Sodík | 321 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 691,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
BBB - banánovo brusinková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xmv
Moje poznámka
BBB - banánovo brusinková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xmv
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 12 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 13 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 7 minutami
Indický Naan chléb
Vinka před 23 minutami
Krupicová kaše
Roobass před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 3 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 3 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 3 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 3 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 3 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 3 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
bábovka,
bábovka z domácí pekárny,
bábovka domácí pekárna,
bábovka s brusinkami,
domácí bábovka,
bbb babovka,
brusinkové recepty,
domácí pekárna bábovka,
banánová bábovka z domácí pekárny,
brusinková zavařenina recept,
brusinkova babovka z domaci pekarny,
sušené brusinky recepty,
banánová bábovka,
jana hruskova kouzelnice,
banánová bábovka z pekárny,
banánová bábovka v domaci pekarne,
bábovka z pekárny,
bábovka z domácí pekárna,
bábovka s jogurtem a brusinkami,
brusinkové suché
Suroviny:
voda,
vejce,
žloutek,
tuk hera,
banán,
brusinky sušené,
cukr,
šťáva citronová,
sůl,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (38)
Mohlo by tu tmavou kůrku způsobit nastavení propečení?Nechala jsem střední a pekla jsem ji 40 minut.Mám Etu Siestu.Vy ji na fotkách máte takovou krásnou světlou všechny
Ivo, BBB super