Jánošík (bramborák jinak)
Vypadá jako bramborák, ale není to bramborák. K přípravě jánošíka nepotřebujete žádné těsto, pouze nastrouhané brambory, ze kterých vytvarujete na pánvi placku. Doplníte ji vajíčkem, salámem, sýrem a můžete servírovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Moje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 22 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno 20. 10. 2025 11:16:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
olivka před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 2 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramborák,
bramborák recept,
švýcarský bramborák,
recept na bramborák,
bramborak trochu jinak,
bramboráky trochu jinak,
bramborák v mikrovlnce,
recepty na bramborák,
směs jánošík,
recept bramborák,
bramborové rösty,
jánošík jídlo,
bramborový jánošík,
recepty bramborak,
bramborák z mikrovlnky,
bramboráky v mikrovlnce,
jídlo jánošík,
švýcarské bramboráky,
jánošíkové placky,
salat janosik
Suroviny:
brambory,
vejce,
šunka uzená,
cibule,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (71)
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...
Já ho ještě nedělala. Půjdu to zkusit a dám vědět, jak jsem dopadla.
Když dávám nastrouhané brambory na pánev-mám dát slabou placku nebo spíš hustější??Když jsem bram.placku otáčela,tak mi to nešlo,trhalo se mi to!!!Když jsem jí stěží otočila,tak jsem rozklepla vajíčko(mám ho trochu rozmáznout po těch bramborech nebo jak ho rozklepnu nechat ho tak???Navrch dala sýr,salám,....Bylo to takové po delšim čase vypadající to vajíčko syrové,tak jsem to otočila zas a dopekla.Nebylo to špatné ale poradte co dělám za chybu,že jsem se s tím tak dlouho patlala???Moc díky