Postup přípravy
Krok 1: Zbytky šouletu zalijeme vývarem a cca 20 minut pod pokličkou dusíme. Bez pokličky cca 10 minut redukujeme a dáme vychladit.
Krok 2: Do zredukované směsi na jemno nastrouháme brambor, přidáme vejce, hrubě nastrouhanou uzenou cihlu, nasekanou petrželku, dosolíme, opepříme, promícháme a smažíme na sádle z obou stran.
Krok 3: Sypeme jemně nastrouhaným parmazánem.
Zveřejněno 31. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šouletová placka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZPQ
Moje poznámka
Šouletová placka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZPQ
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 7 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 7 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 8 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 7 hodinami
Maková náplň
lucyb před 9 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 9 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 9 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 11 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 12 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 12 hodinami
Tématické fráze:
šouletová polévka,
parmezan placka,
pomazánka z parmazánu,
placka cajovna
Suroviny:
vývar kuřecí,
vejce,
sůl,
pepř bílý mletý,
petrželka zelená,
sýr uzený,
brambory,
parmazán,
sádlo
Komentáře (10)