Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 422 kJ / 3 208 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,00 g |
| Tuky | 30,00 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7,20 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 640,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tiramisu podle Bobinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wwr
Moje poznámka
Tiramisu podle Bobinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wwr
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 37 minutami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 25 minutami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 29 minutami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 30 minutami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 3 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Tématické fráze:
tiramisu z mascarpone a tvarohu,
tiramisu s mascarpone a tvarohem,
tiramisu do mističek,
tiramisu z tučného tvarohu,
dobré tiramisu,
tiramisu z mascarpone a tvarohem,
tiramisu do mističky,
dobré tiramisu z mascarpone,
tiramisu v mističce,
tiramisu z tvarohu a mascarpone,
tiramisu z mascarpone s tvarohem,
tiramisu do misky,
tiramisu recept originál,
žloutky šlehané v pare,
co dát místo mascarpone,
jak šlehat žloutky v páre,
tiramisu tvaroh a mascarpone,
tvaroh místo mascarpone,
tiramisu s mascarpone s máslem a tvaroh,
recept na mascarpone do misticek
Suroviny:
mascarpone,
smetana ke šlehání,
koňak,
piškoty cukrářské,
cukr,
káva instantní,
kakao
Komentáře (16)
Já mám v práci 90% home office, ale pořád lítám mezi kompem a kuchyňskou linkou a nestíhám pořádně ani jedno, ani druhé
...ten poslední odstavec "Tento dezert je opravdu výborný, ale je dobré vybírat pouze kvalitní suroviny..." je kouzelný
Margaríny nejím ani nepoužívám, krom pomazánkového másla do těsta na štrůdl.
Žádné sr.čky jako margaríny a další náhražky z války tam nedávejte. Stejně vyjdou na podobné prachy, jako Mascarpone z moravsko slovenského pomezí. Jen si kazíte výborné jídlo a kazíte si zdraví. Umělé tuky jsou nejznámější průšvih pod sluncem