Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 877 kJ / 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,66 g |
Tuky | 65,50 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 7,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masox nápady doma dělané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rn7Y
Moje poznámka
Masox nápady doma dělané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rn7Y
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 9 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 12 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 4 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 4 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 4 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 8 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 9 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 10 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 10 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 11 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 12 hodinami
Tématické fráze:
masox,
jak udelat masox,
recept na doma dělaný chleba,
jak udělat doma masox,
co je v masoxu,
recepty dělané v v troubě,
recepty na masox,
doma dělaný bylinkový olej,
masox recept,
masox v receptech,
doma delana omacka k syrum,
doma dělaný sýr,
proč zatáhnout maso,
recepty dělané v troubě,
doma delane klobasy,
masox doma recept,
masox recepty,
doma delane dorty pro deti,
sýr dělaný doma,
doma delane misky
Suroviny:
voda,
smetana ke šlehání,
masox,
sýr tavený,
bylinky zelené
Komentáře (11)
Jednáte nepřiměřeně... Proč?
Čím jsem vás popudil, že píšete:"Znovu jsem se přesvědčila , že sem něco vkládat je opravdu zbytečné"
Pokuste se nebýt osobní, a zkuste mi věcně odpovědět, proč to maso děláte jak píšete...
Proč necháme zatáhnout?
ivulinka:
A proč jste tedy neupravila na: 100 g taveného sýru
tejaja:
Sýr tomu neuškodí, ale když je tam šlehačka tak je skoro zbytečný...