Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,51 g |
Tuky | 105,17 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,35 g |
Sacharidy | 11,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polívčička ze zbylé rýže-rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3639
Moje poznámka
Polívčička ze zbylé rýže-rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3639
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 4 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
co se zbylou rýží,
co s uvařenou řýží,
co uvarit z ryze,
polévka ze zbylé rýže,
co ze zbylou rýží,
co z uvařené rýže,
co z rýže,
recepty z uvařené rýže,
co se zbylou rýží?,
co z rýže_,
co je ryze,
polévky s rýží,
recepty co se zbylou rýží,
co ze zbile rýže recept,
co uvařit s rýže,
recept co se zbylou ryzi,
polévka z uvařené rýže,
zbyla rýže polévka,
jídlo ze zbylé rýže,
recept pro batole z ryze
Suroviny:
slanina anglická,
cibule,
cibulka lahůdková,
pórek,
mrkev,
vegeta,
olej olivový,
rýže,
hrášek,
sůl,
petržel
Komentáře (4)