Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 005 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,70 g |
Tuky | 17,55 g |
Vláknina | 2,62 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 11,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka se smetánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqxO
Moje poznámka
Zeleninová polévka se smetánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqxO
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 minutou
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka,
bílá zeleninová polévka,
zeleninové polévky,
jarní zeleninová polévka,
jarní zeleninová polévka foto,
jarní zeleninová polévka se se smetanou,
zeleninová bílá polévka,
jarní zeleninová polévka se smetanou,
polevka zeleninova,
zeleninová jarní polevka,
polévka bílá zeleninová,
jarní zeleninová smetanova polévka,
jarní smetanová zeleninová polévka,
zeleninova polevka se zloutkem,
zeleninova polevka kremova,
ruzne polevky zeleninove,
smetanová zeleninová polévka,
drubeži zeleninova polevka pro male deti,
ruzne zeleninove polevky,
zeleninová polévka pro malé děti
Suroviny:
květák,
cibulka jarní,
rajče,
pórek,
mrkev,
vločky ovesné,
vývar zeleninový,
podravka,
smetana,
žloutek,
olej,
sůl
Komentáře (5)